Reparatie
Reparatie (Foto: Eigen foto)

't Gilde Haaksbergen ook open in de vakantie

Haaksbergen - In de hobbywerkplaats van 't Gilde aan de Industriestraat 51 is op woensdag 1 augustus weer een zitting van het repaircafé.

De vrijwilligers rekenen weer op de nodige belangstelling vanuit de Haaksbergse gemeenschap. Op die eerste woensdag van de maand kan iedereen van 9.00 tot 12.00 uur spullen gratis laten repareren. Een gift is altijd welkom.
Het gaat om lichte reparaties aan elektrische apparaten, fietsen, klein meubilair en speelgoed, met andere woorden: de reparatie moet normaliter binnen een uur geregeld zijn. Het is niet de bedoeling, dat de klanten het te repareren artikel achterlaten en zelf weggaan.

Elke dinsdag van 9.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur is de hobby-werkplaats geopend. Iedereen kan er terecht om zelf te klussen, of een klus met de hulp van een vrijwilliger tot een goed einde te brengen. Hiervoor wordt een kleine vergoeding gevraagd.

De klussendienst houdt van week 31 tot en met week 34 vakantie.

Workshops/cursussen

't Gilde heeft de afgelopen tijd meerdere workshops en cursussen in de hobby-werkplaats gegeven. Het plan is om jaarlijks workshops te houden voor het maken van verschillende voorwerpen en decoraties. Belangstelling voor een workshop? Mail dan met secretaris@gildehaaksbergen.nl of bel 06 20021316.

www.gildehaaksbergen.nl

Meer berichten