Deze middag komen vragen aan bod als hoe kunnen we eenzaamheid het best bestrijden en hoe zorgen de partijen voor een samenleving waar iedereen kan meedoen?
Deze middag komen vragen aan bod als hoe kunnen we eenzaamheid het best bestrijden en hoe zorgen de partijen voor een samenleving waar iedereen kan meedoen?

Ouderen in debat met Haaksbergse politici

Senioren uit de gemeente Haaksbergen zijn woensdag 14 februari van harte welkom op een themamiddag over de gemeenteraadsverkiezingen in Café De Oude Molen.

Haaksbergen - De middag wordt georganiseerd door de Katholieke Bond van Ouderen (KBO) samen met de Noaberpoort en de seniorenorganisaties uit Buurse en De Hoeve. Senioren gaan deze middag in debat met Haaksbergse politici van alle partijen.

De afgelopen maanden hebben de seniorenorganisaties de zeven politieke partijen bezocht. Samen hebben zij gekeken welke thema's, waar senioren in het dagelijks leven mee te maken hebben, terugkomen in de verkiezingsprogramma's van de politieke partijen.

Ouderenadviseur Ton Harmsen van de Noaberpoort legt uit wat de bedoeling is: "Tijdens de themamiddag gaan we met elkaar in debat. Aan bod komen vragen als: Hoe ziet de zorg in de toekomst eruit? Hoe kunnen we eenzaamheid het best bestrijden? Hoe zorgen de partijen voor een samenleving waar iedereen kan meedoen? Daarnaast is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen."

Alle Haaksbergse ouderen zijn op woensdag 14 februari van harte welkom in De Oude Molen aan de Fazantstaat. Vanaf 13.30 uur is de zaal open en het debat start om 14.00 uur. Aanmelden is niet nodig. De toegang is gratis.

Meer berichten