Foto: Persgroep

Sterren stralen het hele jaar door

Sinds zaterdag 18 november branden de sterren weer in de kerstboom langs de N18 op de driesprong Neede - Haaksbergen - Eibergen. Komende week, de week van 11 december, gaan ruim driehonderd leerlingen van het Assink in Haaksbergen, Eibergen, Neede langs de deur om kaarten voor de actie SterrenStralen te verkopen.

Haaksbergen/Eibergen/Neede - Ook op de kerstmarkt in Eibergen op zaterdag 9 december zijn deze kaarten te koop. De opbrengst van de actie komt ten goede aan 'kinderen in de knel' in deze drie plaatsen.

Voor hen wordt van de opbrengst van de actie een mooi sinterklaascadeau gekocht. Rond de viering van sinterklaas krijgen ze dat aan huis bezorgd.

Het cadeau kan ook uit kleding of schoeisel bestaan. Het gezin krijgt verder nog een pakket met feestelijke etenswaren. Zo wordt ook voor hen een in ons land gebruikelijke sinterklaasviering mogelijk.

SterrenStralen springt ook bij als er gedurende het jaar iets nodig is voor school, de sportvereniging of andere voor het welzijn van leerlingen belangrijke zaken. Financiële perikelen mogen de ontwikkelingskansen van jongeren immers niet belemmeren. Op die manier stralen de sterren dus het hele jaar.
Kaarten zijn ook te bestellen of te doneren via de website

sterrenstralen.com

Meer berichten
Shopbox